O femeie din municipiul Hunedoara a ramas fara 30.000 de lei dupa ce i-a permis unui fals electrician sa intre in locuinta, sub pretextul unei verificari la instalatia electrica.

La plecarea barbatului, pagubita a constatat ca i-au disparut banii din locul in care isi pastra economiile si a anuntat politia, care a inceput cercetarile in acest caz, a informat luni purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Hunedoara, Bogdan Nitu.

"Politistii care s-au deplasat la fata locului au stabilit ca, in data de 14 martie, in jurul orei 13,30, un barbat s-a prezentat la locuinta hunedorencei pretinzand ca este reprezentant al societatii furnizoare de servicii de electricitate si ca trebuie sa faca verificari in locuinta. Dupa 'verificarile' efectuate chiar in prezenta proprietarei, in dimineata zilei de 15 martie, femeia a observat lipsa a 30.000 de lei, aflati intr-un dulap, precum si a actului de identitate, motiv pentru care a sesizat Politia", a aratat Nitu.

In cauza, politistii au intocmit dosar de cercetare penala pentru comiterea infractiunii de furt.

In atentia politistilor se mai afla un caz cu un mod de operare asemanator, victima fiind o femeie din Hunedoara care a fost inselata cu 180 de lei de catre un fals reprezentant al societatii de distributie a apei potabile.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.