Social 18 Martie 2019 13:43
La 48 de ore de la inaugurarea lucrarilor de catre Ministerul Transporturilor, au disparut utilajele de pe santierul unde se lucra la "Autostrada Moldovei", anunta jurnalistul Mircea Marian.

"Uups, au disparut toate utilajele de pe mareata ctitorie pesedista, botezata 'Autostrada Moldovei', la nici 48 de ore de la asa-zisa incepere a lucrarilor.

Da, toti stiam ca e o cacealma pesedista, ca sa contracareze miscarea #sieu, dar, bai... bicopitatelor, cat de greu era sa anticipati ca lumea va veni sa faca poze si dupa ce pleaca ministrul Koock? Smecheria asta, de tip sat Potemkin, a facut-o si Ponta in 2012, cand a inaugurat lucrarile la gazoductul spre Ungheni, iar a doua zi nu mai era nici un utilaj, nici o teava, pe acolo.

Pana scapam de voi, singurul metru de autostrada construit in regiunea Moldovei va fi ala facut de Stefan Mandachi.

UPDATE: Subprefectul de Bacau zice ca se temeau sa nu fure utilajele si le-au strans la autobaza. Poate are dreptate: sunt multi pesedisti in zona, e periculos sa lasi ceva nesupravegheat...

UPDATE 2: Am adaugat un colaj foto facut azi, duminica, 17 martie, de o publicatie din Alba Iulia, care arata ca pe Sebes-Turda se lucreaza in week-end", a scris Mircea Marian pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.