Social 18 Martie 2019 13:27
O noua extragere a bonurilor fiscale a avut loc duminica, 17 martie 2019.

Bonurile fiscale emise in data de 28 februarie 2019, cu o valoare de 147 lei, au fost desemnate castigatoare la extragerea Loteriei bonurilor fiscale de duminica, 17 martie. La aceasta extragere au participat bonurile fiscale emise in perioada 1 – 28 februarie 2019, scrie Libertatea.ro.

La aceasta extragere fondul de premiere este de 1 milion de lei, suma din care vor fi acordate cel mult 100 de premii.

Selectia castigatorilor se realizeaza in doua etape. Prima etapa consta in extragerea bilelor care au determinat ziua emiterii si valoarea bonurilor castigatoare.

In cazul in care numarul cererilor de revendicare este mai mare de 100, se va organiza o a doua extragere pentru determinarea celor maxim 100 de bonuri castigatoare.

Rezultatele extragerii vor fi publicate pe site-ul Ministerului Finantelor Publice (MFP), al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF) si al C.N. "Loteria Romana" (CNLR) pentru o perioada de minim 30 de zile.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.