Social 18 Martie 2019 12:18
Premierul Viorica Dancila sustine ca in timpul guvernarii PSD s-au construit 500 de kilometri de autostrazi dintre cei existenti, in timp ce alte guvernari nu au construit niciunul.

Viorica Dancila a spus ca 2018 a fost un an extraordinar pentru industria auto.

"Romania a inregistrat o productie record de autoturisme anul trecut cu o crestere de 30% fata de anul anterior este un semnal puternic de incredere pentru economia romaneasca si pentru mediul de afaceri. Ne preocupa problema cea mai arzatoare pentru industria auto: infrastructura de transport. Am modificat legislatia pentru a creste posibilitatea de a dezvolta infrastructura, inclusiv prin intermediul parteneriatului public privat vom lua si alte masuri care sa usureze si sa grabeasca acest proces", a spus premierul, potrivit Adevarul.ro

Dancila: Guvernul pe care il conduc a luat "in piept aceasta provocare"

"Dupa atatia ani in care lucrurile au mers cu incetinitorul, Guvernul pe care il conduc a luat in piept aceasta provocare si vom demonstra ca se poate. Oamenii au dreptate. Au dreptate sa fie suparati pentru ritmul in care s-a lucrat in acest domeniu, insa adevarul trebuie spus pana la capat: guvernarile PSD sau facut peste 500 de km de autostrada din cei existenti. In alte guvernari au fost 0 km. Sa nu uitam ca ministrul transporturilor din anul 1999, devenit apoi presedintele Romaniei, ne spunea ca nu avem nevoie de autostrazi, ne ajung drumurile nationale. Ne luptam de ani de zile cu aceasta mentalitate dar si cu o serie de piedici puse parca intentionat de unii. Da, este o problema esentiala pentru dezvoltarea viitoare a Romaniei, dar acest lucru nu il putem rezolva decat punand umarul la actiune, nu facand circ si declaratii politice", a mai afirmat prim-ministrul Romaniei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.