Social 17 Martie 2019 13:13
In urma cu doua saptamani, Mihai Constantinescu a ajuns la Spitalul Municipal din Capitala cu probleme respiratorii si tensiune oscilanta.

In cauza, artistul si-a anulat doua concerte si este in pauza de efort, scrie Libertatea.ro.

Mihai Constantinescu a lipsit joi de la un spectacol caritabil care a avut loc la Sala Radio, unde trebuia sa urce pe scena pentru un coleg de breasla a carui casa a ars complet intr-un incendiu, si nu va canta nici in weekend, la petrecerea privata unde promisese ca va intretine atmosfera.

Cativa colegi care-l asteptau la evenimentul de joi au fost informati ca artistul nu li se alatura pentru ca este slabit si trebuie sa evite, inca o vreme, sa faca orice efort.

Mihai Constantinescu sufera de stenoza aortica stransa, cardiopatie valvulara, hipertensiune pulmonara medie si insuficiente respiratorii din cauza carora, in ultimii zece ani, a suportat doua interventii chirurgicale pe cord.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.