Social 15 Martie 2019 17:33
Primarul general, Gabriela Firea, a declarat, vineri, ca protestul #sieu este unul laudabil si spune ca intreaga clasa politica este vinovata pentru situatia actuala in ceea ce priveste autostrazile.

"Este indreptatita orice forma de manifestare, chiar si de protest, pentru ca avem foarte multe ramaneri in urma in ceea ce priveste infrastructura din tara, din Capitala si din alte orase. Acesta este principalul nostru minus ca tara, iar daca nu recunoastem acest lucru inseamna ca suntem practic desprinsi de realitate.

Trebuie, in schimb, dincolo de aceste forme de manifestare, sa analizam ce nu am facut cu totii bine si nu e vorba de cei care sunt acum la putere, ci cei care au condus tara aproape 30 de ani. Nu este partid politic din Romania, cu exceptia unuia nou infiintat - toate celelalte s-au succedat la putere. Deci nu pot sa vina acum partidele sa spuna ca ele nu au avut guvernarea si ca doar un singur partid este vinovat", a spus Firea, potrivit Mediafax.

Firea spune ca protestul de vineri, de 15 minute, este unul laudabil si ca trebuie sa ramana unul sincer si cetatenesc.

"Eu m-as bucura sa ramana unul cat se poate de cetatenesc, sa fie unul cat se poate de sincer, asa cum a debutat, si ar fi totusi un gust amar sa profite cineva politic de el. Pana la urma este nemultumirea noastra, a tuturor, iar ca cineva a si format o imagine a acestei nemultumiri este spre lauda acelei persoane", a mai declarat Gabriela Firea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.