Social 15 Martie 2019 16:41
Vicepresedintele PSD, deputatul Doina Pana, considera ca protestele legate de Autostrada Moldovei reprezinta "gesturi facute de diversi, unii pentru popularitate ieftina, altii pur si simplu pentru ca nu ii intereseaza ce se intampla cu Romania, doar sa vina ei la putere".

"Culmea ironiei pentru cei care au lansat protestul, pe baza unui proiect lansat in 2017, tot in guvernarea PSD, este prevazuta centura ocolitoare la Bacau. Din acesti 31 km, 17 km sunt la profil de autostrada, sunt prinsi, evident, in Autostrada Moldovei, si exact astazi incep lucrarile acolo. (...) Ca sa vedeti cam cat este adevar si cat este minciuna in toate gesturile facute de diversi, unii pentru popularitate ieftina, altii pur si simplu pentru ca nu ii intereseaza ce se intampla cu Romania si romanii, doar sa vina ei la putere", a declarat Pana vineri, intr-o conferinta de presa.

Vicepresedintele PSD a adaugat ca, din cei 700 de kilometri de autostrada din Romania, 500 au fost construiti in timpul guvernarilor PSD, 200 in timpul guvernarii de dreapta, in timp ce guvernul Ciolos are zero kilometri, iar in ultimii doi ani au fost inaugurati 75 de kilometri de autostrada, scrie Agerpres.

"Da, vrem mult mai multi kilometri de autostrada, avem prinsi in programul de guvernare si in bugetul de anul acesta (...). Deci avem prevazut, ne dorim cat mai multe autostrazi, dar, totusi, adevarul trebuie sa reiasa", a mai spus Doina Pana.

Pana: Cei care cer abrogarea OUG 114 mi se par de o inconstienta uriasa

"Opozitia, careia ii pasa foarte tare de romani, cu ghilimelele de rigoare, a depus motiune simpla in Camera Deputatilor pe ordonanta. (...) Ii las pe cetateni sa judece daca aceasta ordonanta nu este pentru romani. Cei care cer abrogarea ei mi se par de o inconstienta uriasa, mai ales ca prin masurile prezentate reiese foarte clar la ce ne referim: la beneficii directe pentru romani referitor la salarii, la pensii, la pretul la gaz, la pretul la energie, la tot ce inseamna un trai mai bun pentru viata de zi cu zi, plus ca inseamna relansare economica", a spus Pana.
Citeste si:
Taximetriștii din București au ieșit la protest. „Nu vă mai bateți...
Taximetriștii din București...

Potrivit Doinei Pana, atitudinea presedintelui Klaus Iohannis si a opozitiei, "care se raliaza la orice spune presedintele" dovedeste ca acestora "nu le pasa de romani".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.