Social 15 Martie 2019 10:47
Procurorul Tamas Schiffbeck, fost sef al DNA Timisoara, s-a sinucis, vineri dimineata, aruncandu-se de la etajul cladirii ce gazduia sediul institutiei.

Fostul sef al DNA Timisoara Tamas Schiffbeck (48 de ani) a murit vineri dimineata, dupa ce s-a aruncat de la etajul sase al cladirii in care lucra ca procuror al Directiei Nationale Anticoruptie. Politistii au deschis o ancheta, dar motivul sinuciderii barbatului este, deocamdata, necunoscut.

Se pare ca acesta s-a aruncat chiar de pe fereastra biroului sau, scrie Digi24. Procurorul a venit la serviciu de dimineata, a vorbit cu colegii și a intrat apoi in biroul sau. După cateva minute a deschis geamul si s-a aruncat.

Tamas Schiffbeck avea 48 de ani, era casatorit si avea doi copii. A fost seful DNA Timisoara timp de mai multi ani, pana in 2015.

Conducerea Directiei Nationale Anticoruptie si-a exprimat, vineri, regretul cu privire la incetarea din viata procurorului Tamas Schiffbeck, „un bun coleg si un profesionist desavarsit”. "Conducerea si personalul din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie isi exprima profundul regret pentru incetarea din viata, a domnului procuror Tamas Schiffbeck, un bun coleg si un profesionist desavarsit. In acest moment de mare cumpana, transmitem pe aceasta cale sincere condoleante familiei. Dumnezeu sa il odihneasca! Directia Nationala Anticoruptie nu are cunostinta ca domnul procuror Tamas Schiffbeck sa fi fost vizat de vreo ancheta penala sau disciplinara", au transmis, vineri, reprezentantii DNA.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.