Social 14 Martie 2019 10:02
Facebook a suferit cea mai grava intrerupere din istorie, serviciile cheie fiind indisponibile pentru utilizatori la nivel global mai multe ore, miercuri. Compania a transmis ca nu a fost vorba despre un atac cibernetic, insa nu a oferit mai multe detalii.
Miercuri, timp de mai multe ore, Facebook si Instagram nu au putut fi accesate din mai multe tari din Europa, numeroase state din America de Sud si din SUA, scrie Digi24.

"
Stim ca unii oameni intampina dificultati in accesarea aplicatiilor Facebook. Lucram pentru rezolvarea problemei cat mai curand", a fost primul mesaj publicat de Facebook pe Twitter.

Dupa o ora, compania a revenit: "Suntem concentrati pe rezolvarea problemei cat de curand, dar putem confirma ca problema nu este legata de un atac DDoS (n.r. tip de atac folosit de hackeri pentru a intrerupe activitatea unui site)".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.