Social 11 Martie 2019 09:17
Trei tineri cu varste cuprinse intre 16 si 23 de ani au fost retinuti sub acuzatia ca au violat o femeie in varsta de 49 de ani, pe care au abandonat-o pe un camp si au lasat-o sa moara.

Femeia, in varsta de 49 de ani, a fost gasita moarta la trei zile dupa ce a fost sesizata disparitia ei. Medicii legisti care au efectuat autopsia au ajuns la concluzia ca femeia a fost abuzata sexual, apoi lasata in agonie, scrie Libertatea.ro.

Potrivit cercetarilor s-a stabilit ca agresiunea sexuala a avut loc pe 6 martie, pe drumul ce leaga localitatile Ghergheleu (comuna Codaesti) de Iaz (comuna Solesti).

Se pare ca in ziua respectiva femeia muncea cu ziua la patronul magazinului din sat. La finalul programului, a mers la magazinul patronului, pentru a-si primi banii si mancarea. Acolo, ea a intrat in vorba cu un tanar de 23 de ani. Cand femeia a plecat la toaleta, tanarul a urmarit-o, a luat-o cu forta, pe jumatate dezbracata si a urcat-o intr-o caruta, ajutat de doi tineri minori.

Patronul magazinului a fost cel care a sesizat disparitia femeii a doua zi dimineata, dupa ce a gasit o parte din hainele femeii in toaleta.

Victima a fost descoperita la trei zile de la agresiune, pe 9 martie, pe campul unde fusese abandonata de agresori, care au fost retinuti si vor fi prezentati judecatorilor cu propunere de arestare preventiva.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.