Social 4 Martie 2019 10:36
In ciuda faptului ca salariile in sanatate au crescut, secretarul de stat Raed Arafat sustine ca mai exista medici care primesc spagi.

"Mai sunt care faceau mai mult ca salariile de azi si e foarte greu sa-i obisnuiesti sa nu continue cand salariul e mai mic decat primeau.

Eu, ca secretar de stat, am sub salariul unui medic specialist care a terminat acum o facultate. Castigati 2.000 de euro. Exact. Iar un medic specialist tanar care acum a iesit stiu ca incepe salariul lui de la 13.000de lei. Si mai ai garzile, mai ai sporurile, sunt colegi care pot sa atinga si 20.000 de lei.

Poti multumi dupa, cu o chestie simbolica. Si asta o au si britanicii. O carte, o sticla de ceva sau un buchet cu flori, dar asta nu putea sa aiba loc decat dupa ce totul e gata, dupa ce bolnavul este externat", a spus Arafat, citat de digi24.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.