Social 3 Martie 2019 14:33
Dupa ce a descoperit un plic cu bani ascuns printre analizele din dosarul unei batrane internata la spitalul din Carei, judetul Satu Mare, un medic a decis sa ii inapoieze femeii banii, mentionand ca este platit pentru munca sa.

Femeia pensionara ajunsese la spital pentru o consultatie, in urma cu o saptamana, iar printre actele medicale prezentate medicului strecurase si un plic cu bani, scrie libertatea.ro.

Batrana a mers apoi in salonul unde era internata. Cateva ore mai tarziu, insa, cand medicul a gasit plicul cu bani, a venit direct in salon pentru a-i returna banii.

Discutia dintre cei doi a fost relatata de un alt pacient din salon: "A dus plicul in salon unei bunicute inapoi, (tin sa precizez ca acest plic nu in buzunar a fost strecurat ci intre acte, fara ca acest medic sa observe), zicandu-i: va arat fluturasul meu de salariu, daca cuponul dumneavoastra de pensie are suma mai mare decat salariul meu, atunci va inteleg gestul. Dar eu, credeti-ma, sunt platit pentru munca mea. De acest gest de ce nu vorbeste nimeni. Da, exista si medici cu bun-simt. Da, avem asemenea medici, doctori la Carei. Sunt mandru ca sunt careian", a spus barbatul pentru presasm.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.