Social 3 Martie 2019 12:35
Ion Cristoiu sustine ca ca interviul de la Europa FM al Laurei Codruta Kovesi face parte dintr-o "campanie de umanizare", ce poate duce cu gandul la un scenariu pentru prezidentiale.
"Mesajul face parte dintr-o campanie de imagine inceputa din seara in care ea s-a vaicarit la mai multe televiziuni ca a fost citata la sectia speciala. Si anume, imaginea unei luptatoare, a unei femei (punandu-se accent pe fragilitate, emotie), o campanie de imagine menita a contracara imaginea creata de adversari, de femeie dura, in stare de orice mizerie, orice abuz. (...)

E ceva straniu si care pe mine ma face sa ma intreb ce se urmareste. Avem o campanie pentru a ajunge procuror european, campanie in care s-a varat ca musca in lapte PNL, greseala impardonabila pentru ca Laura Codrusa Kovesi este #rezist, tefelista, ori pentru electoratul care sprijina miscarile de strada PNL e perceput ca un partid de corupti. E greu de presupus ca un electorat radical sa uite ca Orban a fost trimis in judecata de DNA-ul lui Kovesi. Acest electorat a fost convins ca Orban e un politician corupt, chiar si dupa achitare, dat fiind faptul ca este un electorat radical, acesta a fost convins ca e un aranjament sa il salveze. Si atunci avem aceasta campanie 'Dati un leu pentru Ateneul numirii lui Kovesi'.


Doar ca desemnarea depinde de jocuri de culise, nu este aleasa prin referedum, si daca nu ar face nimic si ar merge in vacanta, probabil, desemnarea sau nedesemnarea nu va depinde de ceea ce face ea. Avem aceasta campanie inceputa cu vaicareala, care este de candidat la presedintie. Nu stiu daca va candida, daca este un scenariu ca de doi ani a fost stabilit candidatul la presedintie, pot sa presupun ca avem de a face cu o campanie electorala mascata. Nu este exclusa situatia ca dansa sa ajunga procuror si apoi sa 'salveze' Romania de ciuma rosie. Asta ar prespune si candidatura lui Liviu Dragnea. In asta consta scenariul. Interviul de sambata, despre omul Kovesi, ma face sa fiu atent la ipoteza unui scenariu pentru prezidentiale", a mai spus Cristoiu, pentru Mediafax, citat de stiripesurse.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.