Social 3 Martie 2019 10:25
Laura Codruta Kovesi a declarat in cadrul interviului acordat Europa FM ca este fan Vama Veche si Tudor Chirila.

"Sunt fan Vama Veche si Tudor Chirila. Imi plac mult melodiile lor, in special versurile. Au avut un concert in 2004 sau 2003 la Sighisoara, am fost cu niste colegi de la Sibiu si lansasera melodia 'Nu ne mai trageti pe dreapta' si cand s-a terminat concertul, printre cei care eram acolo era si un politist si tot drumul pana la Sibiu noi cantam melodia si n-a avut ce face, ca era cu noi in masina.

Cand eram la Bruxelles, inainte de audieri, chiar piesa asta am ascultat-o si mi-a dat o stare foarte buna.

Cand am fost la audieri, toti cei 3 candidati am stat intr-o alta incapere si ne-au rugat sa nu folosim telefoanele, pentru ca unii parlamentari o sa ne puna aceleasi intrebari tuturor si sa nu fim influentati. Am inchis telefonul si l-am pus in geanta, nu stiam ce s-a intamplat. Am terminat audierea si primul lucru am sunat-o pe mama si era foarte emotionata si atat mi-a zis: sunt foarte mandra de tine", a spus Kovesi, citata de digi24.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.