Jurnalistul Rares Bogdan sustine ca a aflat reactia lui Liviu Dragnea, dupa ce a aflat despre faptul ca Laura Codruta Kovesi a castigat in Comisia LIBE.

"Trebuie sa cada Cerul pentru a se mai intampla un accident care sa o impiedice pe Laura Codruta Kovesi sa ajunga procurorul sef al Uniunii Europene! Votul a aratat clar cine s-a temut de ea ca dracu de tamaie: PSD, ALDE, UDMR. Niste tradatori care stiu ce urmeaza. Oare ce urmeaza? Sa mai fie cumva niste bani europeni impartiti ca la piata intre clienti de partid, a se citi 'larga majoritate'? Tic-tac! Dosarul Tel Drum ar putea ajunge exact pe masa Laurei Codruta Kovesi. Ce a acolo? Buba mare, buba neagra! Dragnea a fost acuzat ca este initiatorul unui grup infractional organizat. Aa, sa nu uit: imi spun juristii ca fraudele din bani europeni nu se prescriu. La noi in Ardeal este o vorba: o patasti!

P.S.: Aud ca Dragnea s-a prabusit in fotoliu, cu ochii in tavan. Cateva minute, nimeni nu a avut curajul sa scoata vreun sunet. Numai ceasul se auzea: tic-tac, tic-tac!", a scris Rares Bogdan pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.