Clotilde Armand, liderul USR Sector 1, a glumit pe seama europarlamentarului Maria Grapini, dupa audierea Laurei Kovesi in fata comisiilor pentru libertati civile, justitie si afaceri interne si control bugetar ale PE.
"Am tot citit ca dna Laura Codruta Kovesi a fost pusa in dificultate de Maria Grapini. Cred ca L.C.K a avut nevoie de interpret dupa ce a vorbit M. Grapini. De aici dificultate″, a scris Clotilde Armand pe pagina personala de Twitter, dupa ce Maria Grapini a acuzat-o pe Laura Codruta Kovesi ca minte, la audierile pentru functia de procuror sef european.
Europarlamentul Maria Grapini a avut cea mai dura interventie in timpul audierii foste sefe DNA, pe care a acuzat-o ca minte si careia i-a cerut sa explice cum va putea conduce Parchetul European dupa ce a fost demisa de la DNA.

Filmuletul cu interventia lui Grapini a fost postat pe pagina de Facebook a Partidului Puterii Umaniste - Social Liberal, sub titlul "Laura Codruta Kovesi a fost pusa in DIFICULTATE de Maria Grapini", scrie Ziare.com.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.