Lansarea primului serial thriller romanesc „Vlad“ a clasat Pro TV pe primul loc pe toate nivelurile de public, generand audiente mai mari cu peste jumatate de million decat concurenta.

Serialul romanesc "Vlad" a debutat luni seara la Pro TV, primul episod al productiei fiind lider de audienta pe toate segmentele de public, potrivit Paginademedia.ro.

La nivel national, peste 1,7 milioane de telespectatori au urmarit, luni, primul episod, cu peste jumatate de milion de romani mai mult decat avea Antena 1, cu "Asia Express", si Kanal D, cu „Exatlon“.

Pe segmentul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, "Vlad" a tinut in fata micilor ecrane 416.000 de persoane, in timp ce postul de televiziune clasat pe locul doi, Antena 1, a fost urmarit de 304.000 de telespectatori. Pe locul trei s-a clasat Kanal D, cu 217.000 de tineri.

La orase, aproape 950.000 de telespectatori au urmarit serialul de la Pro TV, avand un avans de 300.000 de privitori in fata Antenei 1 si de 400.000 in fata „Exatlonului“ difuzat de Kanal D.

Serialului Vlad este o productie realizata dupa licenta turceasca a serialului Ezel (difuzat, de Kanal D, in urma cu mai multi ani), mai mentioneaza sursa citata.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.