Avocata Ingrid Mocanu sustine ca anarhia s-a declansat, facand referire la protestele de duminica seara, subliniind ca "puterile straine isi permit sa ne batjocoreasca cum le trece prin cap, ne spun pe cine putem ancheta si pe cine nu".

"Atata prostie si ticalosie la un loc ati mai vazut? Anarhia s-a declansat!

Protesteaza vreo 300 de speriati in Piata Victoriei, dar au inchis toata circulatia.

Puterile straine isi permit sa ne batjocoreasca cum le trece prin cap, ne spun pe cine putem ancheta si pe cine NU (pe Kovesi cica NU) ... pana acum o faceau in spatele usilor inchise pe la cei medaliati, acum ne spun direct, public.

Niste asa-zisi magistrati, care au calcat in picioare legi si au distrus vieti, in incercarea lor disperata de a scapa de raspundere incalca si legea care le interzice sa protesteze.

De unde aceasta disperare? Planul lor B a fost distrus: Lazar ramanea delegat pana la finalul mandatului PSD/ALDE si infirma toate Rechizitoriile securistilor. La finalul mandatului, sperand ca PSD/ALDE vor deveni minoritari, vor abroga Sectia.

Seful de la SUPC, cel care trebuia sa le infirme Rechizitoriile, Romulus Varga (cu sotie angajata la ProTV), alaturi de Bulancea (un abuziv extraordinar), cel care trebuia sa beneficieze de aceasta infirmare, urla pe trepetele instantei din care au aruncat in puscarie doua judecatoare pentru solutia pronuntata... o sectie al carei sef a fost numit cu degetul POLITIC.

In timpul asta, Inspectia pare paralizata: toti trebuie dati afara!", a scris Ingrid Mocanu pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.