Mai multi dintre protestatarii din Piata Victoriei au intrat intr-un conflict cu membrii unei echipe de filmare ai postului Antena 3, jandarmii intervenind si identificand cateva persoane care au avut comportament agresiv, impotriva acestora urmand a fi luate masurile legale.

"In legatura cu incidentul in care mai multe persoane care participau la protestul din Piata Victoriei au intrat in conflict cu reprezentantii unei televiziuni din zona, Serviciul Informare Relatii Publice si cu Publicul face urmatoarele precizari: persoanele respective au fost identificate si vor fi luate masurile legale impotriva acestora pentru intentia de a tulbura adunarea publica. Recomandam participantilor la manifestatia publica sa se delimiteze si sa nu incurajeze astfel de comportamente violente", au informat reprezentantii Jandarmeriei Romane, informeaza Agerpres.

Protestatarii respectivi au bruscat o echipa de operatori ai postului de televiziune mentionat si au incercat sa traga de o masina de transmisiune.

Numarul participantilor la protestul fata de modificarea legilor Justitiei, desfasurat duminica seara in Piata Victoriei, a ajuns la cateva mii, in zona fiind impuse restrictii de trafic pe mai multe artere rutiere.

Oamenii au inceput sa se stranga in piata inca inainte de ora 18,00, pentru a protesta fata de OUG nr.7/2019, prin care s-au adus modificari legilor Justitiei. Dupa ce numarul protestatarilor a crescut, Brigada Rutiera a anuntat ca au fost impuse restrictii si devieri de trafic pe strazile adiacente Pietei Victoria.

Protestatarii scandeaza impotriva ordonantei de modificare a legilor justitiei, dar si impotriva Guvernului si a presedintelui PSD, Liviu Dragnea. Unii dintre cei din piata au portavoci, steaguri si cateva bannere de mari dimensiuni.

Jandarmii au montat garduri de protectie in jurul zonei din centrul Pietei Victoriei, unde s-au strans participantii la protest.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.