Protestatarul Marian Morosanu, poreclit "Ceausescu", unul dintre cei mai activi membri ai miscarii #Rezist, ii cere daune morale presedintelui PSD, Liviu Dragnea, in valoare de 45.000 de lei pentru ca i s-a adresat cu apelativul de "Securila".

Barbatul a depus cererea de chemeare in judecata a liderului social-democrat la Judecatoria Sectorului 3.

Pe langa contravaloarea de 45.000 de lei solicitata de protestatar pentru modul in care Liviu Dragnea s-a adresat in public, barbatul vrea ca presedintele PSD sa-i prezinte si scuze publice, la o ora de maxima audienta, "la posturile de televiziune care au difuzat stirea, cu aratarea faptului ca acuza de securist a fost nedreapta si lipsita de orice temei", scrie adevarul.ro.

Incidentul in care Dragnea i s-a adresat vechiului luptator anticomunist cunoscut ca "Marian Ceausescu" cu apelativul "Securila" a avut loc la inceputul lunii februarie, dupa ce initial l-ar fi huiduit pe presedintele Camerei Deputatilor la iesirea de la o sedinta a Asociatiei Municipiilor din Romania.

"Cati bani ai furat? (...) La puscarie", spunea protestatarul care a primit imediat un raspuns de la social-democrat: "La puscarie sa mergi tu, securila! Direct!".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.