O minora de 12 ani din localitatea Badon a decedat marti, la Zalau, dupa ce a cazut dintr-un microbuz de transport persoane caruia i s-au deschis usile in mers.

"In data de 19 februarie, ora 14.37, pe bulevardul Mihai Viteazul, din municipiul Zalau, un barbat de 57 de ani, din Zalau, in timp ce conducea un microbuz de transport persoane, cursa regulata, nu a asigurat inchiderea usilor din spate, moment in care o minora de 12 ani, pasagera in microbuz, s-a dezechilibrat si a cazut in spatele microbuzului, pe partea carosabila", a precizat purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Salaj, Maria Cristea, intr-o informare de presa, potrivit Agerpres.

Potrivit sursei citate, politistii sunt la fata locului, impreuna cu reprezentantii Inspectoratului de Stat pentru Controlul in Transportul Rutier (ISCTR). Soferul a fost testat cu alcooltestul, rezultatul fiind negativ.

In urma impactului, minora a decedat, desi personalul SMURD si al ambulantei sosite la fata locului au efectuat circa 50 de minute manevre de resuscitare.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.