Jurnalistul Cristian Tudor Popescu sustine ca Sectia de Investigare a Magistratilor e birocratica si inutila.

"E pacat sa auzim sentinte disparate, date de domnul hot Ghita din Belgrad, de doamna hoata Udrea din Costa Rica sau de domnul hot Nicolae Popa FNI, jefuitorul a 300.000 de cetateni (doamna hoata Bica si domnul hot Mazare din Madagascar produc, deocamdata, o tacere acuzatoare – ii asteptam sa isi dea verdictul).

Intalnirile EHEE! ar putea avea loc prin teleconferinta la televiziunile poporului revoltat, Varanul TV, Ghita1 TV si Ghita2 TV, hotii etici si exilati putand sa se puna de acord in legatura cu ce culoare avea rochia pe care o purta Kovesi cand se tinea de gat cu Ghita pe butoaie, precum si cati ani ar trebui sa infunde puscaria fosta sefa a DNA, pe putin 6, zice HEE Elena Udrea.

Iata de ce Sectia de Investigare a Magistratilor e birocratica si inutila. Ea ar trebui compusa doar din doamna Adina Independenta Florea, care sa treaca pe curat deciziile EHEE - Epitropia Hotilor Etici din Exil!", scrie Cristian Tudor Popescu pe Republica.ro, potrivit Stiripesurse.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.