O femeie de 68 de ani a decedat din cauza gripei in timp ce era internata in Sectia ATI a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta din Sibiu, dupa ce fusese transferata de la Spitalul de Psihiatrie, a anuntat luni, Directia de Sanatate Publica (DSP).

"Va comunic faptul ca a fost confirmat de catre Institutul Cantacuzino din Bucuresti prezenta virusului gripal de tip AH1 pandemic in cazul soldat cu deces al femeii de 68 de ani suspecta de gripa, transferata din Spitalul de Psihiatrie Sibiu la SCJU Sibiu, Sectia ATI”, se arata in comunicatul DSP Sibiu.

Potrivit sursei citate, femeia a fost vaccinata antigripal in acest sezon, scrie stirileprotv.ro.

Doua femei si un barbat au decedat in judetul Sibiu din cauza gripei de la inceputul anului si pana in prezent. Toti trei pacientii au decedat in timp ce erau internati in Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Sibiu.

Autoritatile medicale au anuntat ca numarul deceselor provocate de gripa a ajuns la 131.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.