Un tanar in varsta de 25 de ani din orasul Flamanzi a furat 350 de lei dintr-o biserica, fiind prins de autoritatile din Botosani, relateaza Maria Carp, purtatorul de cuvant al IPJ Botosani.

Dupa ce a spart Biserica Penticostala si a sustras suma de 350 de lei, barbatul a furat un autoturism pe care l-a condus pana in judetul Bistrita-Nasaud.

"In urma probatoriului administrat a rezultat faptul ca la data de 11 februarie 2019 acesta a patruns fara drept in incinta unei biserici din municipiul Botosani, de unde a sustras suma de 350 de lei si a distrus bunuri din mai multe incaperi. Ulterior, in cursul aceleiasi seri, impreuna cu un minor de 16 ani au sustras fara drept autoturismul unui barbat de 32 de ani din municipiul Botosani, autovehiculul in cauza fiind identificat pe raza judetului Bistrita-Nasaud", a declarat Maria Carp, citata de stirileprotv.ro.

Un dosar penal pentru savarsirea infractiunilor de furt calificat si furt in scop de folosinta a fost deschis de politisti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.