Pirotehnistii s-au deplasat rapid vineri seara la sediul Romania TV, dupa ce redactia a primit un mail de la un barbat care a scris ca in sediu se afla o bomba.

"Va avertizez: sediul vostru va sari in aer!!! este o victorie a ROMANILOR ADEVARATI!!!!", potrivit unui mail trimis pe adresa redactiei Romania TV de catre un individ pe nume Ioan Alex Tatar.

La sediul televiziunii RTv se afla ministrul Apararii, Gabriel Les, invitat la o emisiune.

Angajatii televiziunii au apelat numarul de urgenta 112 pentru a raporta amenintarea primita, pirotehnisti si mai multe echipaje de politie deplansandu-se la fata locului, scrie libertatea.ro.

Ulterior, autorul amenintarii a fost identificat, constatandu-se ca a fost vorba despre un barbat din Timisoara, un fost ziarist, in varsta de 66 de ani, pe a carui pagina de Facebook se pot observa mai multe comentarii critice la adresa unor politicieni din PSD.

Pe numele barbatului a fost intocmit un dosar penal pentru amenintare.

"Barbatul a fost audiat de catre colegii mei, nu a fost retinut. A fost intocmit un dosar penal pentru savarsirea infractiunii de amenintare", a precizat IPJ Timis, conform ziare.com.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.