Cererea Laurei Codruta Kovesi de recuzare a procurorului Adina Florea, cea care instrumenteaza dosarul in care fosta sefa a DNA are calitatea de suspect, a fost respinsa de procurorul-sef al Sectiei pentru anchetarea magistratilor, Gheorghe Stan.

Fostul procuror sef al DNA Laura Codruta Kovesi a declarat, la iesirea de la audierile din Sectia pentru Investigarea Magistratilor, ca i s-a adus la cunostinta calitatea de suspect si ca a facut doua cereri de recuzare.

"Am recuzat procurorul de caz si procurorul sef de sectie. Mi s-a adus la cunostinta invinuirea si calitatea de suspect. Am depus doua cereri. Dupa ce am depus cererea de recuzare, procurorul de caz a spus ca imi va comunica raspunsul la cele doua cereri (...) Motivul este din Codul de Procedura Penala, afectarea impartialitatii", a declarat Laura Codruta Kovesi, la iesirea din sediul Parchetului General, potrivit Adevarul.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.