Un barbat in varsta de 41 de ani a incercat sa se spanzure in baia Spitalului Obregia, insa a fost preluat in stare foarte grava de un echipaj SMURD.

Barbatul este internat la Spitalul Bagdasar-Arseni, insa sansele sale de supravietuire sunt mici, fiind in moarte cerebrala, sustinut in viata de aparate.

Incidentul a avut loc in camera de garda a spitalului, in baie, acolo unde nu erau camere de luat vederi. Barbatul era un pacient vechi al spitalului, deoarece fusese internat acolo de mai multe ori.

"Pacientul a fost gasit aproximativ 20 de minute mai tarziu si resuscitat de urgenta de medicii si asistentele din camera de garda. Apoi, a fost preluat de un echipaj SMURD. Ar trebui sa fie la anestezie si terapie intensiva la Spitalul Bagdasar-Arseni, fiindca este cel mai apropiat de noi", a declarat dr. Motoescu, potrivit Libertatea.

Pacientul, cunoscut deja cu afectiuni psihice, a fost internat chiar marti de familie si politie. A fost prima data cand a incercat sa se sinucida.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.