Un tanar in varsta de 20 de ani din localitatea mureseana Rastolita, cercetat sub control judiciar dupa ce fost implicat intr-o urmarire care a dus la ranirea grava a unei femei, s-a sinucis, au anuntat, miercuri, surse judiciare.

Tanarul fusese plasat sub control, judiciar in urma cu o zi.

"Urmare a evenimentului din data de 8 februarie a.c., cand un politist din cadrul Sectiei de Politie Rurala nr. 6 Brancovenesti a efectuat foc de arma asupra unui autoturism, in urma caruia un glont ar fi ricosat si ar fi lovit in zona capului o femeie, de 59 de ani, din localitatea Alunis, va comunicam faptul ca, astazi, 12 februarie a.c., Parchetul de pe langa Judecatoria Reghin a dispus fata de un tanar de 20 ani, din localitatea Rastolita, banuit de comiterea a doua infractiuni de ultraj, masura preventiva a controlului judiciar pe o perioada de 30 de zile, cu obligatia de a nu parasi localitatea Rastolita", a informat, marti, Compartimentul de Relatii Publice al Inspectoratului de Politie Judetean Mures, potrivit Agerpres.

Cercetarile in dosar erau efectuate de Parchetul de pe langa Judecatoria Reghin.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.