Numarul total al deceselor a ajuns la 113, potrivit Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile (CNSCBT).

UPDATE 12:41 - Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 118, potrivit ultimei informari a Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Publica.

Ultimele cinci persoane decedate in urma imbolnavirii cu virusul gripal sunt din Timis, Arges, Prahova si Olt.

Este vorba de patru barbati - unul de 47 de ani din Timis, altul de 82 de ani din Arges si doi din Prahova de 40, respectiv, 68 de ani. Un alt deces s-a inregistrat in Olt, fiind vorba despre o femeie de 81 de ani.

Toti cinci aveau conditii medicale preexistente. Trei nu fusesera vaccinati antigripal, iar alti doi aveau antecedente vaccinale necunoscute, potrivit INSP.

Ultimele patru decese anuntate, marti seara, de CNSCBT, s-au inregistrat la trei barbati si o femeie, scrie News.ro.

Astfel, este vorba despre doi pacienti din judetul Arad, un barbat de 63 de ani si o femeie de 84 de ani, ambii cu virus gripal tip 1. Femeia era cunoscuta si cu alte afectiuni, dar barbatul nu.

De asemenea, este vorba despre un barbat de de 36 de ani din Constanta si despre un barbat de 64 de ani din judetul Timis.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.