Pensionarii din Capitala vor putea solicita formularele necesare pentru a primi abonamentele de calatorie gratuite incepand de marti, anunta STB.

"Incepand cu data de 12.02.2019, Primaria Capitalei, prin Societatea de Transport Bucuresti STB SA, incepe distribuirea formularelor necesare pentru eliberarea abonamentelor de calatorie destinate pensionarilor care beneficiaza de gratuitate pe mijloacele de transport in comun.

Astfel, in prima etapa, persoanele cu domiciliul in Bucuresti, pensionate la limita de varsta, pot solicita Centrelor de Emitere si Reincarcare Carduri si controlorilor legitimatii calatorie, instructiuni cu privire la datele/ documentele pe care este necesar sa le depuna la orice unitate de vanzare (formularul completat insotit de copia talonului de pensie si a actului de identitate)", informeaza Societatea de Transport Bucuresti (STB), printr-un comunicat de presa, potrivit Mediafax.

Dupa ce se completeaza formularul tip, impreuna cu o copie a talonului de pensie si a actului de identitate, pensionarul poate depune documentele la oricare Centru de Emitere si Reincarcare Carduri al STB SA.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.