O batrana de 87 de ani din Sannicolau Mare a decedat in urma unui incendiu care a izbucnit in propria-i locuinta, posibil de la o tigara lasata aprinsa de victima.
"ISU Timis a fost solicitat sa intervina pentru lichidarea unui incendiu la un apartament din Sannicolau Mare. La sosirea echipajelor la locul interventiei s-a constatat ca incendiul se manifesta intr-o singura incapere, in urma caruia a fost inregistrata o victima de 87 de ani. In urma cercetarilor efectuate la locul interventiei, s-a constatat ca incendiul s-a propagat de la o tigara lasata aprinsa. Este posibil ca victima sa fi adormit cu tigara aprinsa", a declarat duminica presei purtatorul de cuvant al ISU Timis, Elena Megherea, potrivit Agerpres.

Pompierii militari au intervenit in timp foarte scurt cu o autospeciala de stingere cu apa si spuma si cu cinci subofiteri, astfel ca incendiul nu s-a propagat si in celelalte camere sau la apartamentele invecinate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.