Cristian Borcea, fost finantator al clubului Dinamo, a fost incarcerat, vineri dimineata, la Penitenciarul Bucuresti-Rahova.

Ea a precizat ca timp de 21 de zile Borcea se afla intr-o perioada de carantina in care se fac informarile despre obligatii, drepturi, responsabilitati si programul zilnic.

"Se fac analizele medicale, evaluari psihologice si educationale, iar la sfarsitul celor 21 de zile se analizeaza in comisia de stabilire a regimului de executare (a pedepsei n.r.)", a afirmat purtatorul de cuvant al acestei unitati de detentie, Gabriela Livadariu. Ea a adaugat ca, in functie de acest regim, poate fi transferat in alt penitenciar profilat pe regimul respectiv.

Cristian Borcea a fost condamnat definitiv de Inalta Curte de Casatie si Justitie la 5 ani inchisoare cu executare in dosarul retrocedarilor ilegale de terenuri din Constanta, Mamaia, plaja si faleza.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.