Numarul deceselor cauzate de gripa a ajuns la 91, a anuntat Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile (CNSCBT).

UPDATE 13:36 - Inca un barbat, in varsta de 64 de ani, din judetul Constanta, a murit din cauza gripei, anunta Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile (CNSCBT).

Doi barbati din judetul Prahova si din municipiul Bucuresti, au murit, miercuri, din cauza gripei, ambii avand si alte afectiuni si nefiind vaccinati anti-gripal.

Conorm CNSCBT, miercuri au murit un barbat in varsta de 51 de ani, din judetul Prahova, confirmat cu virus gripal tip A, subtip H3, si un barbat in varsta de 53 de ani, din municipiul Bucuresti, confirmat cu virus gripal tip A, subtip (H1)pdm09.

Cei doi barbati aveau conditii medicale preexistente si nu erau vaccinati anti-gripal. Numarul total al deceselor cauzate de gripa in acest sezon a ajuns la 91, informeaza stirileprotv.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.