O tanara din Craiova a facut o comanda online pentru un iPhone XS MAX 256 GB pentru care a platit 6.800 de lei. Chemata la magazinul Media Galaxy, pentru ridicarea produsului, a avut o surpriza de proportii la desigilarea produsului: in loc de telefon, in cutie se afla plastilina.

Politistii din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Mures au identificat trei barbati banuiti de comiterea infractiunii de inselaciune in forma continuata, prejudiciul cauzat fiind de aproximativ 140.000 de lei.

Din cercetari a reiesit ca, in perioada ianuarie - februarie 2019, un barbat in varsta de 29 de ani, din Targu Mures, ar fi plasat on-line comenzi de telefoane mobile catre societati ce comercializeaza bunuri electronice si electrocasnice, prin furnizarea de date de contact ale unor persoane fictive, scrie adevarul.ro, citat de Realitatea.net.

Apoi, dupa ce ar fi intrat in posesia coletelor persoana rspectiva, si-ar fi insusit bunurile comandate, pe care le-ar fi inlocuit, introducand in respectivele colete, bucati de plastilina.

Potrivit politistilor, faptele au fost savarsite in complicitate cu alti doi barbati, ambii in varsta de 21 de ani, din judetul Mures, angajati ai unei firme de curierat din Targu Mures, prin intermediul carora ar fi fost livrate coletele.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.