Dupa ce a fost facut public cazul italianului Matteo Politi, care s-a dat drept chirurg estetician in Romania si a operat zeci de persoane, desi are doar 8 clase, a aparut prima pacienta mutilata de acesta.

Radu Ionescu, seful Sectiei de Chirurgie Plastica de la Spitalul de Chirurgie Plastica si Ortopedie Medlife, spune ca a tratat-o pe pacienta in cauza, operata de ”medicul” Matteo Politi in urma cu 7 luni, scrie stirileprotv.ro.

Radu Ionescu a confirmat pentru Stirile Pro TV cazul. El a povestit intr-un clip postat pe Instagram despre pacienta si a postat imagini cu mutilarea suferita de aceasta, dupa un implant mamar. (puteti vedea imaginile pe stirileprotv.ro).

Doamna s-a prezetat la 7 luni dupa operatia initiala, o augmentare mamara cu mastopexie, adica lifting de san, fiind nemultumita de rezultatul estetic si avand o complicatie locala - necroza de aureola, care este o complicatie rara. Aceasta se poate vindeca in aproximativ un an”, declarat medicul Radu Ionescu pentru corepondentul Stirilor Pro TV.

Pe langa rezultatul dezastruos estetic pe care il are, are si o complicatie locala care se numeste necroza de areola. Practic, in urma actului chirurgical se intrerupe vascularizatia zonei pigmentare a sanului, determinand la nivelul acesteia o zona cicatriciala, mutilanta, extrem de greu de rezolvat chirurgical intr-un timp ulterior”, a mai spus doctorul Radu Ionescu, precizand ca femeia a fost nevoita sa astepte un an pentru ca zona sa fie reconstruita si ca solutia, in caz ca nu se va putea repara nimic, va fi tatuarea portiunii respective.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.