Victor Schwartz, un chirurg estetician din Capitala, a declarat ca l-a vazut de mai multe ori in sala de operatie pe italianul care pretindea ca este medic, fiind de parere ca Matteo Politi, alias Matthew Mode, "s-a uitat foarte mult pe YouTube la operatii de acest gen, ca sa poata avea idee despre aceste interventii".

"L-am vazut de mai multe ori in sala de operatie, la o clinica privata unde lucram amandoi. Pe langa faptul ca nu avea studii, era o catastrofa din punct de vedere al procedurilor standard. Nu dezinfecta nimic, lucra fara manusi si nici macar nu se spala pe maini.

A fost o clinica privata care l-a promovat la inceput, apoi si-a facut singur reclama. El facea rinocorectii si liposuctii, dar evident, le facea foarte prost, nu avea tehnica, nu respecta procedurile. Cred ca s-a uitat foarte mult pe Youtube la operatii de acest gen, ca sa poata avea idee despre aceste interventii", a spus Schwartz pentru Mediafax, citat de hotnews.ro.

Citeste si: Un italian care a mintit ca este medic a operat in patru clinici din Capitala. Cum a fost depistat


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.