Mircea Badea sustine ca lovitura primita de la multiplul campion la K1 Teodor Tedi Emi in urma careia a fost facut KO, dupa doar 5 secunde de la inceperea meciului, a fost una „norocoasa“.

Mircea Badea spune ca lovitura adversarului sau, multiplu campion la mai multe sporturi de contact, a fost una "norocoasa" si ca, practic, nu s-a intamplat nimic, iar el si-a revenit imediat, in timp pentru emisiunile de la Antena 3. (Citeste si: Mircea Badea, facut KO in doar cateva secunde, de catre un luptator de K1 / VIDEO)

"Bai, nene, mai terminati cu istericalele si bagatul capului in poza. Organizatorii sunt absolut OK si n-am nimic sa le reprosez. N-am spus absolut nimic inainte, nu intentionam sa spun nici dupa, dar ma forteaza istericii care si-au gasit o ocupatie. Nu sunt genul care sa cer voie, aprobare, confirmare nimanui. Au fost respectate toate regulile, am avut viza medicala rezultata in urma unui control detaliat. S-a intamplat practic nimic in urma unei lovituri norocoase. Sunt OK, fac emisiuni live radio/tv de a doua zi. M-am inscris ca orice alta persoana intr-o competitie bine organizata. Si cu asta, basta. Organizatorul si domnul Cristian Iordache si-au respectat toate intelegerile luate de comun acord. Lasati-i in pace! P.S. Iar eu personal nu dau doi bani gauriti pe «grija» sau «ingrijorarea» isterica manifestata de ipocriti. Fiti barbati, hienelor!", a scris Mircea Badea pe Facebook, potrivit adevarul.ro.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.