Chirurgul Adina Alberts, care l-a cunoscut pe medicul cu 8 clase, spune ca acesta este ”extrem de talentat” si ca ”discutiile cu el erau la nivel academic”, desi nu are diplomele necesare. Colegiul Medicilor din Bucuresti precizeaza insa ca nu a fost inregistrata nicio reclamatie in cazul lui Matteo Politi, nici de la medicul estetician care a declarat in mass media ca a facut acest lucru, si nici de la vreo alta persoana.

A venit printr-o firma de imobiliare. Am avut discutii pe teme medicale. Discutiile cu el te faceau sa nu ai niciun dubiu cu privire la pregatire. Erau de nivel academic. Avea o personalitate putin ciudata, bipolara, nu am dat atentie, pana cand am vazut cateva mici interventii, injectabile, nu prea are maniera unui chirurg, dexteritatea. Era ceva ciudat. Mi-a trebuit o perioada pana cand am realizat”, a declarat Adina Alberts la Digi24.

Adina Alberts spune ca in momentul in care au aparut indoielile, a intrebat Colegiul Medicilor daca are drept de libera practica in Romania. ”Mi s-a zic ca nu. M-am dus la politie. (...) Se intampla in noiembrie, au inceput cercetarile”, sustine chirurgul, care spune ca Mateo Politi are ”escrocheria in ADN-ul lui”.

A escrocat sistemul medical din Italia, cat si pe cel din Anglia, este extrem de talentat. Nu este total zero. Are o experienta, in Italia a lucrat ani buni pana sa fie descoperit. El are experinta, desi nu are diplomele de rigoare”, a mai spus Alberts. (Citeste si: Un italian care a mintit ca este medic a operat in patru clinici din Capitala. Cum a fost depistat)


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.