Conform ultimei informari a Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Publica numarul persoanelor care au decedat din pricina gripei a ajuns la 79. Un bilant anterior indica 72 de decese.

Update 12:50- Inca trei persoane au mai decedat: doua femei - una in varsta de 83 de ani din judetul Prahova si alta din judetul Giurgiu, precum si un baietel de doi ani din judetul Covasna.

Astfel, inca 7 decese de la anterioara infomare a INSP au mai fost confirmate.

Trei femei din judetele Giurgiu, Galati si Olt, cu virus gripal de tip A si varste cuprinse intre 62 si 73 de ani si patru barbati, din Teleorman, Constanta (doi) si Cluj, cu virus gripal de tip A si varste cuprinse intre 20 si 65 de ani se numara printre persoanele care au incetat din viata.

Toate persoanele care au murit aveau conditii medicale preexistente si nu erau vaccinate antigripal, noteaza antena3.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.