Viceprimarul Aurelian Badulescu sustine ca intentioneaza sa faca o plangere penala pe numele ministrului Sanatatii, Sorina Pintea, in ceea ce priveste modalitatea de comunicare in scandalul apei cu clor din Capitala.

″In cursul zilei de luni, urmeaza sa intrunesc Comisia pentru utilitati a Municipiului Bucuresti si inteleg sa ii fac plangere penala ministrului Sanatatii care si-a permis sa duca intr-un spatiu public o discutie care ar fi putut afecta starea de normalitate a Bucurestiului", a spus Aurelian Badulescu.

El a tinut sa mentioneze ca modalitatea de comunicare a ministrului ar constitui o forma de distragere a atentiei publice.

"Este una dintre actiunile concertate ale binomului Pintea-Dragnea, binom care prin orice mijloace incearca sa recidiveze, prin aceeasi metoda cu care au facut si la Maternitatea Giulesti. Cred ca daca analizati spectacolul oferit si ceea ce in contradictoriu a spus ministrul Sanatatii, veti intelege ca de aceasta data Directia de Sanatate Publica, pentru ca nu degeaba i s-a facut rau acelei femei, ci pentru ca se faceau presiuni asupra ei, practic transmite acest mesaj.

Este sau nu este o actiune concertata in ceea ce priveste tot si intru toate ceea ce privesc pe Gabriela Firea? Este sau nu este disperarea unui om de a-si rezolva problemele?", a adaugat el, citat de stirileprotv.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.