Incendiul de la fabrica de condimente din Alba Iulia nu a fost stins nici dupa ce au trecut mai bine de 50 de ore de la izbucnirea acestuia, la fata locului actionand in continuare 30 de pompieri cu sase autospeciale pentru stingerea ultimelor focare.

La fata locului se afla cinci echipaje de stingere si o autoscara, iar 30 de pompieri intervin pentru stingerea ultimelor focare de la fabrica de condimente din Alba Iulia.

Abia dupa ce focul va fi stins, autoritatile vor putea incepe cercetarile pentru a stabili care a fost cauza izbucnirii incendiului, informeaza News.ro.

Potrivit Inspectorarului General pentru Situatii de Urgenta, sambata dimineata, in jurul orei 06.00, un incendiu violent a izbucnit la o hala de productie de condimente din Alba Iulia. La fata locului au intervenit initial 12 autospeciale, fiind trimise echipaje de pompieri din Cluj, Sibiu si Hunedoara.

Reprezentantii Agentiei pentru Protectia Mediului (APM) Alba au stabilit ca incendiul nu a degajat substante periculoase peste cotele normale.

Incendiul se manifesta la fabrica Supremia, apartinand Grupului Solina, cel mai mare producator de condimente din Romania.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.