Un barbat din Timis a fost decapitat cu drujba chiar in curtea casei, in fata copiilor sai.

UPDATE 14:24 - Agresorul a fost prins, si-a recunoscut fapta si a fost arestat pentru 30 de zile, fiind acuzat de omor calificat cu premeditare si violare de domiciliu. El le-a povestit politistilor ca totul a inceput in urma cu un an, cand victima i-a vandut un BMW seria 3 cu 1.400 de euro. Dupa tranzactie, criminalul a observat cateva probleme la masina, si i-a spus vanzatorului ca ii aduce masina si ca vrea banii inapoi. Acesta a refuzat, motiv pentru care a fost amenintat cu moartea de mai multe ori.

Asasinul, in varsta de 32 de ani, a intrat peste el in casa dupa ce a taiat, tot cu drujba, usa de la intrare. Acesta se afla in stare de ebrietate. In casa mai erau cei doi copii minori ai victimei si iubita unuia dintre ei. Barbatul ucis a incercat sa fuga in gradina casei, insa a fost urmarit de catre asasin si omorat cu drujba. Dupa comiterea crimei, acesta a ramas la fata locului si a asteptat politia.

"Imagini greu de suportat chiar si pentru politisti si procurorii criminalisti care sunt la fata locului. Un barbat a fost practic decapitat. Atacul s-a petrecut undeva in jurul orei 4 dimineata. Familia era in casa in acel moment. E vorba de tata, de cei doi copii de 14 si 18 ani si prietena baiatului mai mare. Acestia s-au trezit ingroziti de sunetele produse de drujba care taia usa de la intrare. Speriati, copiii au incercat sa fuga. Cel mic a vrut sa iasa pe geam si si-a rupt piciorul. Conform primelor informatii, barbatul ucis ar avea 44 de ani.", a spus Dragos Bota, jurnalist pressalert.ro, citat de Antena3.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.