Profesoara de 43 de ani care a fost injunghiata de un fost elev, chiar in fata cancelariei, a fost a fost internata in stare grava si operata, iar starea ei este acum stabila, scrie Digi24.

Mihai Alexandru Nițescu (22 de ani) si-a injunghiat profesoara a fugit din scoala cu un cutit in mana, fiind prins la aproape 30 de metri de unitatea de invatamant, de catre un echipaj de jandarmi. Asupra lui politistii au gasit mai multe arme: un cutit de bucatarie cu lama de 10 cm, un toporas cu coada metalica, o tesla cu coada metalica, un patent, o foarfeca, un PET de 2 litri taiat in care se aflau cuie, o sticla de 0,5 litri cu alcool, cu miros specific de tuica, consumat din el.

Agresorul a invatat la Liceul "Spiru Haret", de unde a fost exmatriculat si a absolvit un alt liceu din Ploiesti.

Inainte de atacul brutal asupra profesoarei, tanarul postase un mesaj pe Facebook in care o ameninta pe femeie ca va plati pentru ca a contribuit la exmatricularea lui.

„M-ai dat afara din liceu. A venit timpul sa mi-o platesti si nimeni si nimic nu ma poate opri. Nu am frica, mila, scrupule. O sa-ti sune in cap tot ce ti-am promis. Nici clamparu nu a facut ce o sa iti fac eu tie. L-ai vrut pe dracu', il ai”, a scris tanarul pe reteaua de socializare, cu doar cateva ore inainte de atacul brutal, potrivit sursei citate.

Tanarul a fost cercetat, in urma cu doi ani, pentru ca si-a amenintat un coleg de clasa cu cutitul. Surse din randul anchetatorilor au declarat ca tanarul de 22 de ani a fost cercetat penal pentru infractiunile de amenintare si folosirea fara drept de obiecte periculoase. Mihai Alexandru Nițescu a fost arestat preventiv după ce Tribunalul Prahova a emis mandat pentru 30 de zile. El este cercetat pentru tentativa de omor.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.