Un barbat in varsta de 75 de ani din judetul Bacau a pierdut 2.000 de lei dupa ce o femeie care s-a dat drept fiica lui i-a spus la telefon ca a avut un accident si are mare nevoie de 10.000 de lei.

Barbatul de 75 de ani din Targu Ocna a fost sunat pe telefonul fix de o femeie care s-a dat drept fiica lui si i-a spus ca a avut un accident. Pentru a parea si mai credibila, femeia i l-a dat la telefon pe presupusul medic care o ingrijea, informeaza stirileprotv.ro. Acesta i-a cerut 10.000 de lei, pentru o operatie ce ar fi urmat sa aiba loc la Viena.

Batranul s-a dus intr-un suflet sa scoata bani de la bancomat si in tot acest timp a fost tinut de vorba la telefon, ca sa nu poata suna pe altcineva.

Bancomatul de unde s-a dus sa scoata bani avea limita de extragere de 2.000 de lei, ceea ce l-a salvat pe batran de la o paguba mult mai mare. Cand a ajuns acasa, omul si-a sunat fiica si a realizat ca a fost pacalit. Politistii au intocmit dosar penal in acest caz si incearca sa ii identifice pe infractori.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.