Metrorex a anuntat, miercuri, ca, incepand din 4 februarie, tariful pentru parcarea in terminalul Straulesti, din Bucuresti, va fi de 50 de bani/masina/ora, la jumatate fata de nivelul actual.

Decizia anuntata miercuri a fost luata de catre conducerea cumpaniei dupa ce a constatat gradul scazut de ocupare a parcarii, de la darea in exploatare si pana in prezent, informeaza Digi24.

Sistemul park&ride, folosit in cadrul terminalului, are ca scop reducerea congestiei traficului urban si furnizarea mai multor modalitati de transport pentru calatori, respectiv metroul, transportul urban de suprafata, transportul preorasenesc si asigurarea conditiilor de parcare pentru autoturismul personal.

Terminalul multimodal are un regim de inaltime P+3 etaje, o parcare pentru 660 de autovehicule si sala de asteptare pentru calatorii transportului public orasenesc si interurban.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.