In urmatoarele zile vremea se va incalzi, in special in sud-estul tarii unde sunt anuntate chiar si 14 grade marti si miercuri.

In Capitala temperaturile vor ajunge pana la 9 grade miercuri; gheata si poleiul se vor topi.

"Temperaturile cresc in urmatoarea perioda, mai ales in partea sud-estica a tarii, indeosebi in Dobrogea, unde vom avea temperaturi si de 14 grade Celsius, in zilele de marti si miercuri, deci temperaturi cu 10 grade mai mari fata de normal. In rest, cresc temperaturile, dar nu asa de spectaculos ca in Dobrogea. In Bucuresti, luni vor fi cam 3-5 grade, marti 5-7 grade, iar miercuri 7-9 grade", a spus pentru Mediafax meteorologul de serviciu Mihai Hustiu.

Incepand de marti, precipitatiile isi vor face, din nou aparitia.

"Momentan nu mai asteptam precipitatii, avem o ameliorare in acest sens, pana luni seara, unde vor fi ploi, dar pe partea vestica a tarii. Si izolat ar putea sa apara din nou poleiul, dar nu depuneri semnificative ca pana acum. De marti vor fi precipitaii in toate zonele tarii si ninsori la munte, la peste 1.400 de metri, si izolat ar mai putea sa apara poleiul, dar nu la intensitatea celui de acum", a completat meteorologul, citat de libertatea.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.