Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, informeaza ca de luni se vor relua cursurile, urmand ca elevii sa fie controlati pentru a li se verifica starea de sanatate.

"Ii invit maine (luni- n.r.) pe toti la scoala, in fiecare scoala se face un triaj de sanatate foarte sever. Ca urmare, cei care sunt in situatia de a nu fi sanatosi sunt trimisi la medic, cei care au starea de sanatate normala raman la scoala si isi vad de lectii asa cum stabileste programul pentru fiecare clasa in parte.

Din informatiile pe care eu le am, in zilele care au precedat ziua de joi, ziua de joi a fost libera, a fost 24 ianuarie, vineri am prelungit aceasta mini-vacanta ca sa zic asa, din informatiile pe care le am si care au ajuns la minister, in fiecare scoala se face acest triaj. Este chiar sever, as indrazni sa spun", a spus Andronescu, la Realitatea Tv, potrivit hotnews.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.