Actorul Florin Calinescu lanseaza un nou atac la adresa liderului social-democrat, Liviu Dragnea, sustinand ca "vine vremea cand nu mai merge la cacealma".

"Intors din vacanta, repetentu’ Livulica posteaza o poza cu niste natarai. Si cu un alt repetent. Cel putin. Moliceanu. Zice ca viitorul arata bine. Pentru el. Normal. Acum, ar trebui sa precizeze cu care din damele lui a fost in recreatie, de nu a putut sa isi expuna fataul la ceremonia de la Ateneu.

Cand cu presedintia Europei... sau poate nu a avut cravata. Si, pentru ca bugetul nu are cum sa fie, briganzii din foto pun la punct urmatoarele atacuri asupra unora si altora. Cum ar fi extraordinara imbecilitate ca BNR-ul e responsabil de caderea leului. Adica, rezerva tarii - cateva zeci de miliarde de € - ar trebui alocata fanteziei liviuliste.

Aveti in minte tabloul ala cu niste maidanezi care joaca poker... cam asa e poza cu astia, numai ca astia joaca pe banii tarii. Toti banii. Liviulica, mosule, vine vremea cand nu mai merge la cacealma. Ma obligi sa renunt la meseriile mele! Ne vom intalni curand!", a scris Calinescu pe Facebook.

Citeste si: Florin Calinescu, despre Dragnea: Pentru ca Livulica este ocupat cu gagicareala, lacheii fac si ei ce pot


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.