Actorul Florin Piersic, care duminica implineste varsta de 83 de ani, a sarbatorit sambata seara in cadrul unui eveniment ce a avut loc la cinematograful care-i poarta numele din Cluj. La eveniment a participat si jurnalistul Oreste Teodorescu.

Printre invitatii la eveniment s-au numarat: Mitropolitul Clujului, IPS Andrei, episcopul grec-catolic de Cluj-Gherla, PS Florentin Crihalmeanu, presedintele Academiei Romane, Ioan-Aurel Pop, primarul Emil Boc, presedintele Consiliului Judetean, actrita Medeea Marinescu si alte personalitati locale. De asemenea, la invitatia realizatorului Rares Bogdan, a venit si Oreste Teodorescu.

Printre altele, Florin Piersic a tinut sa-i transmita un mesaj jurnalistului Mircea Badea, sustinand ca isi doreste sa se impace cu Oreste.

"Ma bucur ca ai avut ideea exceptionala sa-l aduci pe Oreste aici, pe care-l cunosc de cand era pereche cu Badea. Erai pereche cu Badea, dar atunci erati bine, erati formidabili si m-ati invitat la niste emisiuni. Atunci mi-am dat seama ca sunt mai destept decat voi. Ma joc, bineinteles, cu voi. Dar te tin minte de atunci atat de bine si de te urmaresc cum il urmaresc si pe dusmanul tau, dar datorita mie as dori foarte tare sa va impacati", a spus Piersic, citat de adevarul.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.