Postul de televiziune Romania TV a difuzat o stire potrivit careia cantareata Corina Chiriac s-ar afla in spital u mai multe coaste rupte. Reactia artistei nu a intarziat sa apara, ea sustinand ca este ''bine-mersi".

"Corina Chiriac, de urgenta la spital cu mai multe coaste rupte; cel care a ranit-o pe cantareata marturiseste tot", se putea citi pe burtiera postului de televiziune.

Cantareata a dezmintit informatia, printr-un mesaj postat pe Facebook: "Nu este adevarat. Sunt bine-mersi, ne vedem maine seara pe viu la Teatrul Tanase. Romania TV, de ce publicati stiri neadevarate? Va promit stiri de la avocatul meu, saptamana viitoare!".

In egala masura, contactata de Libertatea, ea a tinut sa mentioneze ca "nu mai are umor pentru astfel de stiri".

"Am aflat de pe Facebook despre treaba asta. Nu mai am umor pentru chestiile astea, am pentru multe altele, dar nu pentru stiri d-astea. Nu ai voie sa sperii admiratorii, de ce trebuie sa sochezi? Am primit mesajele ingrozite pe care le-am trimis avocatului meu, cu fotografii cu burtiera televiziunii. Acum sunt la mine acasa, pe balcon, ma uit ca a cazut pe strada mea un copac urias, dar nu ne-a stricat nimic. A venit politia, este totul in regula, nu a fost nimeni ranit. Ma pregatesc pentru spectacolul de maine seara, de la Tanase!"
, a spus artista.

Stirea a aparut in urma unei declaratii a lui Rica Raducanu, care a povestit in cadrul unui interviu acordat Kanal D despre un meci de fotbal jucat alaturi de Stela Popescu si Corina Chiriac, in urma cu cativa ani.

"Jucam meciuri de fotbal pe stadion, artistii cu o echipa de fotbal. Si arbitrii de centru erau Stela Popescu si frumoasa asta a lui Bibanu, si Corina Chiriac. Ea a crezut ca o iau in brate si am strans-o si i-am rupt coastele, am dus-o la spital, ce am patit si cat m-a injurat", a mentionat Rica Raducanu, citat de adevarul.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.